Snabbtextning

Det händer att jag gör lite butikstextning, sk snabbtextning och här är det ett café som har stora menytavlor. Jag har även hållit i en del kurser med snabbtextning....
  

Brudkista

Visar en gammal beställning, där jag målade kistan vit med skavda kanter och textade dikten: Åren flyger snabbt förbi, fånga dem och fyll dem. Låt dem rymma harmoni, spara och förgyll dem. Tycker att det är en fin dikt att ha på en brudkista där man i ursprunget sparade saker tills man blev gift. Lilla Milly var bara några månader gammal när hennes mamma beställde den.

Canvas till Michaela

Min yngsta son flyttade hemifrån i december och blev sambo på en gång :-) Michaela ville ha en tavla i julklapp till den gemensamma lägenheten och jag gjorde en canvas med samplad bild (när man överför bilden med lim) och textade deras namn och att det var från fotbollsgalan på Gamla Teatern, runt kanten. Bilden är hämtad från nättidningen när Dennis blev utnämd till årets bästa herrjunior i ÖFK för andra året i rad :-)

Mina egna skyltar

Nu tror ni säkert att jag har lägenheten full med tavlor och skyltar som sitter både här och där...? Tyvärr så är inte fallet.Jag har 2 egna, den ena sitter på ytterdörren och den andra i köket på väggen och det är dessa :-)
 

RSS 2.0