Hundar & pudlar.....

           

            

Hängarna för tasshandduken kom från en idé i en hobbytidning, där de hade gjort canvastavlor med hundhuvuden av knopparna. Dessa kan jag göra på beställning, men ingen blir den andra lik, alla blir unika! Du kan välja färg på "hundhuvudet", bakgrundsfärg och om du vill ha en annan text. Pris 150:- + frakt.


Pannåer målade av mig efter några härliga bilder, sålda på tradera:

    


 och så mina levande gullegrisar:

    
Coffee & Cosby
för några år sedan, nu med lite gråare strån i pälsen, men i mitt hjärta, för alltid "småbarna"<3 



Brevlåda

Maggan i Häggenås beställde för några år sedan en brevlåda, eller rättare sagt en målning av en älg till sin jaktande pappa och hjortron för sin mamma?? på en redan befintlig brevlåda. Det roliga i historien var den att denna låda hade länge legat omonterad hemma hos hennes föräldrar och hon tänkte passa på att få målningen gjord som en julklapp till dem. Precis i samma veva så får de för sig att de ska sätta upp denna låda, så Maggan hade fullt sjå att ljuga om att hon inte sett den tills de fick den på julafton.....Jag tror att de blev ganska nöjda ändå=)

     

Först målade jag en vit botten och gjorde sedan älg och bakgrund i gråtoner och därefter hjortronen i färg. Likadant med locket, vit botten och texten i grått. Maggans sambo hade tillgång till nån typ av billack till lådan för att få den att hålla ute i regn och rusk, annars målad med vanlig hobbyfärg.


Frigolit

Idag har även min dotter fastnat för alla dessa väggord och ordspråk, men när jag för 6 år sedan gjorde bokstäver i frigolit och "pyntade" med hemma, bla hade jag KÖK uppsatt i köket, kunde hon inte förstå varför jag hade satt texten där..... man ser väl att man är i köket utan att det står, tyckte hon då...=)
På ytterdörren hade jag STORA bokstäver med home:



och några små på andra ställen:

  

 

..och lite tokig var jag väl när jag började skriva en massa konstiga "köksord" direkt på väggen, men de är för längesedan övertapetserade och jag har dessutom flyttat därifrån för längesen....

   

....om du sedan börjar studera dessa bilder kommer du att upptäcka att jag stavat fel på ett av orden =)
dyslexi?? Textade med plattpensel och blandade brunt och gräddvit för att få schattering i orden, lite brunare i den ljusa delen av väggen och lite vitare i den bruna "rutan".


Namnbräda



Denna bräda är vitmålad i botten, storlek 20x40 cm. Det grova tyget fick sig en släng av penseln med grundfärg och bilden på den söta ängeln är samplad ovanpå. Ett bomullsband tryckt med mottagarens namn och ett vitt, bulligt trähjärta. Textad i rött med pensel.


Brädor "lyrics"

 




Denna bräda är kopierad, rakt av, av en annan som textar brädor....men det är sant som sagts, att "det som är bra blir det kopior på". Detta är iallafall orginalet......





Vitmålade brädor 20x40 cm, textade med penna och pensel.
Pris 220:- + frakt 60:-


Bokstäver med text






Bokstäver i shabby stil, 18 cm höga, med ett ordstäv, namn, hundnamn....eller vad du vill...







Namnbrädor / dopbrädor




2 olika sorters träbrädor,vitmålad med svart text, storlek 20x20 cm. Här kan du få den text du själv vill ha, bara den inte är för lång =)
Pris 175:- + frakt 48:-


Gamla nyckelskåp blir som nya...

....med lite vitfärg och en gnutta fantasi! Nyckelskåp på loppis kan man inhandla för ett par tior och kan bli en fin inredningsdetalj! Jag vitmålar och skaver i stort sett allt jag gör nu, eftersom shabby chic ligger i tiden. Dessa är redan sålda för längesen på tradera, men visar dem för att inspirera dig.


         


            


             




Rundtextad canvastavla

Malin Nilsson, MaNi trädgårdsinspiratör, på växtvaruhuset i Östersund, lämnade mig en rund canvastavla med förtroendet att göra vad jag ville...just då var jag inne i en period när jag använde mig av nycklar och då måste ju bara texten också innehålla någonting med nyckel...

Så här blev resultatet:


Gott Nytt År!

Gott nytt år på er allihopa! Nu ska jag som aldrig varit intresserad av datorer, försöka mig på att underhålla en blogg....ja,ja får väl se hur det går...
Bilden jag har i headen är en detaljbild av en bräda, 20x30 cm, som även kan köpas av mig. Jag tycker texten säger väldigt mycket, eller hur? Att den är tagen från en lyckokaka gör ju inte saken sämre =) Mina vänninor (denna från Maria D) brukar förmedla texter som jag inte har och det är jag ju glad för! Tack!






Brädan är vitmålad med penselskriven text i grått. Pris 190:- + frakt 48:-
Observera att alla föremål jag gör kan skilja sig lite åt eftersom de är handgjorda, men
ser i stort sett ut som på bild.


RSS 2.0